Teràpies

Kinesiologia


Per trobar la causa primària que s’amaga darrere dels símptomes en Kinesiologia Holística utilitzem els canvis de to muscular. Una diferència de longitud dels braços que es produeix com a resposta a un estímul.

La musculatura també és un mirall del subconscient que ens dóna la possibilitat de trobar informacions profundes per poder alliberar la autocuració.

La Kinesiologia Holística dóna al terapeuta la possibilitat d’evaluar i tractar l’ésser humà en tots els nivells del SER (Físic i Químic, Sistema Nerviós i Electromagnetic, Psicologic i Sutil).

La Kinesiologia Emocional, està centrada en les emocions, els comportaments i en els aspectes relacionats amb el sentit de la vida i el propòsit de viure.

La Kinegenealogia sana l’Arbre Genealogic alliberant l’individu de les càrregues, símptomes i programes que arrosseguem dels nostres avantpassats, podent recuperar la nostre llibertat com a individu.

Les correccions que s’utilitzen durant la sessió de Kinesiologia poden ser molt diverses: correccions químiques aplicant testigs de vitamines, minerals, oligoelements per a què el cos absorbeixi la informació que necessita, Essències Florals (flors de bach, flors de saint germain, Orquídees), Aromaterapia, Cromoterapia, Diapassons, exercicis de PNL i Gestalt, Sanació Pranica. EMDR i un llarg etc.

Cada persona a través del test, escull quines són les correccions necessàries i prioritàries en cada moment de la sessió.

 

Psicoaromaterapia


El vincle entre l’olfacte i les emocions és molt profund. Ningun altre sentit té la capacitat per actuar tan directament sobre el sistema límbic, que regula les nostres respostes emocionals, l’aprenentatge, la memòria, els nostres records i la personalitat.

Gràcies  a l’elevada tassa vibratòria dels olis essencials de qualitat, podem accedir a records i memòries que estan bloquejant el nostre moment actual, portant-lo al moment present i donant llum. Resolent allò que va quedar inconclús i veient la situació des d’una nova perspectiva.

Els olis essencials tenen la capacitat d’arribar a un nivell molt profund i inconscient de la ment dissolvent  patrons conductuals.  També ens serveix per recuperar capacitats que ja estan dins nostre i que estan dormides o reprimides.

Naturopatia


El criteri naturista està basat en la comprensió i utilització dels principis autorreguladors de l’organisme i contempla a l’individu globalment i integrat en el seu entorn.

Seguint el principi hipocràtic de primer no perjudicar, s’utilitzen preferentment tots aquells mitjans terapèutics presents a la natura dirigits a restablir l’homeòstasi, evitant el seu avançament cap a fases cel·lulars o bé retraient-les a  fases humorals per sanar l’organisme.

L’Homeòstasi és la tendència pròpia a l’equilibri entre els diferents sistemes orgànics gràcies a la Força Natural d’Autocuració.

Alguns dels recursos que s’utilitzen són: Dietoteràpia, Complementació Nutricional, Fitoteràpia (Plantes Medicinals), Oligoelements, Hidroteràpia, Tractament amb Argiles, Flors de Bach. Aromaterapia.

 

Reflexoteràpia Podal


Els peus són el gran oblit del nostres cos, i en canvi, és una de les parts on hi ha més terminacions nervioses.

La Reflexoteràpia Podal és una tècnica manual basant-se en l’existència de zones reflexes del nostre cos al peu. És a dir, hi estan representats els òrgans del nostre cos.

Fent un massatge als punts reflexes es pot regular un òrgan en profunditat o sistema del nostre cos: circulatori, digestiu, limfàtic, renal, endocrí, etc.

Aquí teniu uns quants exemples del que es pot treballar amb la reflexoteràpia:

Regular les menstruacions i els dolors menstruals. Desequilibris hormonals en general.
Trastorns digestiu com l’estrenyiment i diarrees, còlics.
Insomni i estrés.
Dolors articulars.
Depurar l’organisme.
Ajudar a la circurculació sanguínea.
I un gran etc….

 

Flors de Bach


La teràpia amb Flors de Bach constitueix una teràpia natural desenvolupada pel Doctor Edward Bach fa més de mig segle. Aquest sistema es centre en les propietats de 38 essències florals, les quals abarquen tot el nostre sistema emocional i ens ajuda a corretgir aquelles emocions com la por, angoixa, soletat, etc que són causa de desequilibri.

La teràpia floral també entèn que la malaltia física és la conseqüència d’un desequilibri emocional profund, evidentment tenint en compte totes les expcions. És per això que les Flors de Bach tenen un efecte molt positiu sobre la salut física de la persona que les prèn.

Durada de la consulta: 40 minuts.