Roser Tarafa

 Foto tamborLa meva trajectòria és  molt dispar, després de deixar el B.U.P. i passar-me a FP i fer el grau superior de Llar d’Infants, vaig passar per l’animació turística,  sempre dedicant-me als infants, fins que el meu cos va decidir que ja estava cansat.

Per problemes personals, em van dur a conèixer la Nora i el Reiki, i se’m va despertar la curiositat de les teràpies naturals. El Reiki és la 1ª eina que vaig poder experimentar i la que m’ha ajudat a despertar. Gràcies Nora per tot el què he après amb tu.

A Ismet, m’he format en Naturopatia, aprenent Fitoteràpia, Dietètica i Nutrició, Oligoteràpia, Sals de Schüssler i Nutrició Ortomlecular, Flors de Bach, etc de mans de gran professionals i grans persones.

Vaig seguir amb la  Kinesiologia Aplicada, Global i Emocional amb el Francesc Marieges un gran entenedor de les relacions humanes.

He ampliat la meva formació amb Aromateràpia i Cosmètica Natural amb la Bea Lavado , Reflexoterapia amb la Montse Garcia, Omnia Reiki amb Ernest Guirao i el Tao del Canvi (www.taodelcambio.com), mètode creat per Francesc Marieges,  per poder entendre’s a través dels  5 elements Taoïstes i el Yin i el Yang.

Ara començaré el camí vermell dels Indis Lakotes de la mà d’una gran dona, la Núria Lopez Santamaría.

I espero seguir aprenent i evolucionant.

La meva eina principal a la consulta és la Kinesiologia Global i Emocional i el Tao del Canvi, on a partir d’aquesta tècnica  aplico les altres. Les sessions solen ser sempre diferents, ja que un problema no és viscut de la mateixa manera per cada persona i també dependrà del moment evolutiu en què es trobi.

També passo consulta d’ Omnia Reiki, Reflexoteràpia Podal i Flors de Bach.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s